Услуги - гуми

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

В Примекс ще обслужим качествено Вашия автомобил, благодарение на най-съвременно техническо оборудване и високо обучени специалисти.

Ние ще гарантираме за демонтажа, монтажа и баланса на гумите, като Ви предоставим срок от 15 дни, в който безплатно ще извършим повторен демонтаж, монтаж или баланс в случай че се появят дефекти.

Мобилен сервиз

Мобилен сервиз

В град София предлагаме на нашите клиенти услугата Мобилен сервиз.

За да Ви улесним и да спестим значителна част от времето Ви, ние ще Ви предоставим монтаж, демонтаж и баланс на избраните от Вас  гуми в уговорено време и място. 

 

Регулиране на преден и заден мост

Регулиране на преден и заден мост

След като сме извършили ремонт по ходовата част на Вашия автомобил, ние задължително ще извършим необходимите настройки за сходимост. По този начин ще предотвратим неравномерното износване на гумите на автомобила и ще се погрижим за неговата безопасност.

На нашите клиенти препоръчваме реглаж на автомобила и след смяна на гуми, по-дълъг пробег или продължително шофиране върху смесен терен.

Машинно изправяне на джанти

Машинно изправяне на джанти

С помощта на машини последно поколение нашите висококвалифицирани специалисти ще възстановят формата на джантите на Вашия автомобил след попадане в дупка, удар в бордюр или друг проблем на пътя. 

 

 

Хотел за гуми

Хотел за гуми

За да удължим живота на гумите на Вашия автомобил, ние ще се погрижим за тяхното правилно съхранение извън сезона при оптимални условия - без достъп на слънчева светлина и влага. Ще съхраняваме Вашите гуми качествено и отговорно. 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: