Услуги

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

В Примекс ще обслужим качествено Вашия автомобил, благодарение на най-съвременно техническо оборудване и високо обучени специалисти.

Ние ще гарантираме за демонтажа, монтажа и баланса на гумите, като Ви предоставим срок от 15 дни, в който безплатно ще извършим повторен демонтаж, монтаж или баланс в случай че се появят дефекти.

Мобилен сервиз

Мобилен сервиз

В град София предлагаме на нашите клиенти услугата Мобилен сервиз.

За да Ви улесним и да спестим значителна част от времето Ви, ние ще Ви предоставим монтаж, демонтаж и баланс на избраните от Вас  гуми в уговорено време и място. 

 

Ремонт ходова част

Ремонт ходова част

За да гарантираме сигурността на Вашия автомобил, в Примекс ще проверим и ходовата му част.

При необходимост ще се погрижим за подмяната и ремонта на важни елементи като носачи, амортисьори, биалетки, шарнири, накрайници, накладки и спирачна система.

Регулиране на преден и заден мост на леки и товарни автомобили

Регулиране на преден и заден мост на леки и товарни автомобили

След като сме извършили ремонт по ходовата част на Вашия автомобил, ние задължително ще извършим необходимите настройки за сходимост. По този начин ще предотвратим неравномерното износване на гумите на автомобила и ще се погрижим за неговата безопасност. На нашите клиенти препоръчваме реглаж на автомобила и след смяна на гуми, по-дълъг пробег или продължително шофиране върху смесен терен.

 

 

Машинно изправяне на джанти

Машинно изправяне на джанти

С помощта на машини последно поколение нашите висококвалифицирани специалисти ще възстановят формата на джантите на Вашия автомобил след попадане в дупка, удар в бордюр или друг проблем на пътя. 

Смяна на масла

Смяна на масла

Ние ще се погрижим за по-дългия живот на двигателя на Вашия автомобил, като Ви предложим висококачествени масла на водещи производители. 

Сервиз автоклиматици

Сервиз автоклиматици

Ние Ви препоръчваме редовна профилактика на климатичната система на автомобила, особено преди началото на всеки летен сезон. По този начин ще гарантираме нейната изправност и ще спестим необходимостта от ремонти в най-неподходящото време на годината.

Регулиране на фаровете

Регулиране на фаровете

Ще регулираме фаровете ви с електронна скала, за да сте спокойни, че нощното ви шофиране ще е безопасно както за Вас, така и за другите участници в движението.

Полиране на фарове

Полиране на фарове

В Примекс ще почистим професионално фаровете на Вашия автомобил, с което ще Ви гарантираме дълготраен блясък и отлична видимост на пътя.

Проверка и продажба на акумулатори

Проверка и продажба на акумулатори

В Примекс ще измерим заряда на акумулатора на Вашия автомобил и при необходимост от смяна ще Ви предложим професионална консултация при избора на най-подходящия акумулатор. 

„Хотел” за гуми

„Хотел” за гуми

За да удължим живота на гумите на Вашия автомобил, ние ще се погрижим за тяхното правилно съхранение извън сезона при оптимални условия - без достъп на слънчева светлина и влага. Ще съхраняваме Вашите гуми качествено и отговорно. 

WiFi зона с кафе

WiFi зона с кафе

Докато ние сe грижим за автомобила Ви, Вие ще можете да го наблюдавате в приятна обстановка с чаша кафе и безплатен WiFi.

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: