Petlas

Petlas

Гумите Petlas се произвеждат за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и за автомобили с приложение в селското стопанство, промишлеността, минното дело и самолетостроенето. Компанията Petlas изнася своите продукти в стотици страни по света и има стабилна дистрибуторска мрежа на целия пазар.

Иновативната мисия на компанията и нейният уникален подход, гарантиращ качество, са причина за постоянния ръст на фирмените показатели и осигуряват нейните високи позиции на всеки пазар с качество и ориентация към нуждите на клиента. Технологията на Petlas разработва гуми, готови да задоволят клиентите във всеки аспект на тяхното представяне.

Компанията е основана през 1976г. в Турция и оперира в 98 държави по света. Първоначално започва производство на гуми за военни самолети и техника. По-късно се насочва към гуми за автомобили, камиони, тежка и селскостопанска техника.

С повече от 40 години опит в производството на военни гуми, Petlas предлага висококачествени модели за джипове и автомобили с 4Х4 задвижване. Гамата от автомобилни гуми на Petlas се увеличава, както и предлаганите гуми за камиони и селскостопанска техника.

Разгледайте всички гуми Petlas, предлагани от Примекс. 

 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: