Laufenn

LK01 S FIT EQ

Сезон : Летни гуми

 

Примекс предлага тази висококачествена лятна гума за най-висок клас автомобили. Laufenn S FIT EQ е предназначена за водачи, шофиращи с висока скорост върху мокри и сухи пътища.  

 Основни характеристики: 

  • Асиметричен дизайн на протектора;
  • Оптимизирано представяне върху сух и мокър път;
  • Дълъг живот на протектора;
  • Отлична стабилност и управление;
  • Тихо и комфортно возене.

Иновативният асиметричен дизайн на протектора позволява отлично представяне върху всякакъв път и при всички пътни условия. 

Хидро-блокчетата осигуряват високоефективно спиране на мокър път, а четирите прави основни канала отвеждат водата и предпазват ефективно от риск от аквапланинг.

Laufenn S FIT EQ гарантира оптимизирано представяне и добра стабилност и в сухи условия, благодарение на отличната твърдост на блокчетата и на наличието на солидни външни ребра, подпомагащи страничната стабилност и намаляващи нивата на външен шум. За подобреното управление при висока скорост се грижи и допълнителният колан, вграден между двата основни колана на протектора. вибрациите.

Същевременно Laufenn S FIT EQ гарантира на шофьорите по-дълъг живот на протектора и икономия на гориво. Всички компоненти се грижат за изключителен контрол при шофиране и тихо и комфортно возене.

Диаметър джанта Налични размери гуми
16" 205 / 45 R16
17" 205 / 55 R17 225 / 45 R17

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: