Рожденикът подарява подарък

„ПРИМЕКС“ ЕООД има рожден ден и затова подарява подарък! По случай своята 25-та годишнина подаряваме един комплект от 4 летни или всесезонни гуми, по Ваш избор, на обща стойност до 1000 лева с ДДС!

За целта се регистрирайте на поместената на тази страница форма за регистрация, като ни оставите две имена, имейл и телефон за връзка, а в полето „ИГРАЯ ЗА ТАЗИ ГУМА“ ни споделете марката, модела и размера на гумата, от наличните на нашия сайт, която искате да спечелите.

За улеснение можете и директно да ни споделите линка на гумата от сайта на Примекс (като използвате copy/paste), която сте си избрали и бихте искали да спечелите.

Регистрациите се затварят в 15 часа на 29.04.2022 година, като за регистрирани се приемат само участници, които са потвърдили имейла за регистрация, който ще им бъде изпратен в резултат от подаване на заявката за регистрация в играта, до обявения краен час. 

Печелившият ще бъде определен на томбола, която ще се изтегли в 18:00 часа този петък (29.04.2022) и ще бъде обявен по Радио Енерджи.

Пълните условия на играта са публикувани на този линк

В ПРИМЕКС считаме, че избора на подходящите за Вас гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара и влагаме максимален професионализъм в предоставянето на услугите по монтаж, демонтаж и баланс на гумите.

Освен висококачествени гуми предоставяме и допълнителни услуги, които биха Ви улеснили в смяната на гуми и обслужването на Вашия автомобил, като запазване на час за смяна на гумите, подсещане по Viber или със SMS за резервирания час. 

От този сезон, с помощта на наши партньори, в градовете София и Варна, можем да вземем Вашия автомобил, да сменим гумите Ви и да Ви върнем автомобила, в удобно за Вас време и място, без да се налага да идвате до нашите центрове. За целта трябва да се свържете с нашия контактен център на 070010122 и да уговорите удобни за Вас ден и час.

Избирайки гуми от ПРИМЕКС Вие си гарантирате качествени продукти и бързо и качествено обслужване на най-високо ниво.

Купете Вашите нови гуми от нашия нов сайт, а ние ще Ви ги доставим до всеки адрес в България или направо ни посетете в нашите центрове в София, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Добрич, Русе и Велико Търново, като предварително си запишете час за смяна.

Предвидливите печелят, разнообразие от гуми и размери, и спестяват време и нерви!

 

Наградата печели Тихомир Иванов. Честито!