Доверен партньор на пътя Национален телефон English

Новини

Юли 17 2012

Официално откриване на Примекс център в София

Официално откриване на Примекс център в София

На 16.07.2012 г. ПРИМЕКС ЕООД откри официално най-новия си сервизен център на бул. Ботевградско шосе 275 в София.Събитието съвпада и с 15-годишния юбилей на компанията през тази година.

Това е седмият център на ПРИМЕКС в страната след Шумен, Варна, Добрич, Велико Търново, Бургас и Русе.Инвестицията в София възлиза на 8 милиона лева и с нея се откриват 40 нови работни места.

Лентата беше прерязана от г-н Делян Добрев, Министър на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, г-н Дончо Барбалов, заместник-кмет на Столична община по направление Финанси и стопанска дейност, г-н Георги Крумов, управител на ПРИМЕКС ЕООД.

Тържествен водосвет и освещаване на центъра ще извърши Негово Преосвещенство Стобийски епископ Наум, Главен секретар на Св. Синод на Българската Православна Църква.

Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, много от които уважиха събитието, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Marangoni, Aeolus, Petlas, Trelleborg и др., които дойдоха специално за откриването.

Изработка на сайт: Studio UXP
Coming soon!

Доволни ли сте от Примекс?

Уважаеми клиенти,
С цел по-пълно удовлетворяване на Вашите потребности Ви молим да попълните този кратък въпросник относно посещението Ви в центрове Примекс – гуми и сервиз. Вашето мнение е важно за нас.

Вашата анкета е изпратена успешно!

Благодарим Ви, че участвахте в анкетата на Примекс. Вашето мнение ще ни помогне да подобрим качеството на нашата услуга.

 

Екипът на Примекс