Pirelli

Winter Sotto Zero 3

Сезон : Зимни гуми

Winter Sotto Zero 3 е трето поколение на модела на Pirelli Sotto Zero („под нулата“ от италиански), разработена като зимна гума специално за водачите на висок клас автомобили, които шофират целогодишно и се сблъскват с предизвикателните зимни условия на пътя.

Създадена е да осигури сцепление и устойчивост на автомобила при зимата и е изключително подходяща за много студено време и мразовити пътни условия. Winter Sottozero съдържа иновативна съставка със специални полимери, които подобряват механичните, температурните и динамични свойства на протектора на гумата.

Сместа е оформена в еднопосочна шарка, която осигурява уголемено контактно петно, обхванато от стреловидно оформени централни блокове, а заоблените рамене спомагат за изхвърлянето на водата и кишата. Високо наситената 3D технология на грайфера подобрява представянето при спиране и сцеплението на сняг.

Вътрешната структура на гумата съдържа двойни стоманени пояси, подсилени от спираловидно усукан полиамид, който подобрява температурната стабилност и прави гумата по-малко чувствителна към промени на пътя и на температурата на въздуха.

Winter Sotto Zero 3 е зимна гума, покриваща строгите изисквания на автомобилната индустрия и е маркирана със символ за употреба в тежки зимни условия

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: