Ера Goodyear - Есенна промоция

Промоционалната кампания „Ера Гудиър – Есенна промоция” е ориентирана към тежкотоварни автомобилни автопаркове, които през периода 26 септември - 30 ноември 2016 г.  закупят промоционалните размери - гамата на 22.5” от марките Гудиър, Дънлоп, Фулда или Сава.  

Кампанията се провежда онлайн, на сайта на Ера Гудиър, с адрес: http://bulgaria.eragoodyear.eu  

За начало, Вие трябва да се регистрирате на сайта http://bulgaria.eragoodyear.eu и да попълните формата за участие в кампанията. След регистрацията ще получите имейл, съдържащ ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ и ПАРОЛА за достъп до кампанията, записване на покупките и проследяване на натрупаните суми. Моля, обърнете внимание, че информация за закупените промоционални гуми може и трябва да бъде предоставяна единствено от Участника / Регистрирания автопарк.

Всяка гума Гудиър или Дънлоп на 22.5“ ще носи 15 Евро, а всяка гума Фулда или Сава 22.5“ – 10 Евро. Сумите, които ще съответстват на регистрираните покупки представляват депозит по Подаръчна карта (предплатена международна дебитна карта Visa Electron), която ще получите в края на промоцията.

Крайният срок за регистриране на покупки на http://bulgaria.eragoodyear.eu/ е 05 декември 2016 г. След тази дата, опцията за добавяне на покупки ще бъде деактивирана. 

Обратно в списъка

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: