Възможности за работа

Проект "Развитие на човешките ресурси"

Местоположение
Шумен
Категория
Администратор
Публикувана
25.10.2018
Крайна дата
25.11.2018

Във връзка със стартирането на проект “Развитие на човешките ресурси” в ПРИМЕКС търсим амбициозни хора, които желаят реализация в областта на човешките ресурси, в частност труд и работна заплата, като предлагаме многокомпонентно професионално обучение, касаещо всички аспекти на работа за длъжността:

СПЕЦИАЛИСТ ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ 

 

Подходящият кандидат притежава:

 • Много добра компютърна грамотност - MS Office;
 • Отлични комуникативни умения и работа в екип;
 • Прецизност, организираност, лоялност и отговорност;
 • Високо ниво на езикова грамотност;
 • Желание за развитие и усъвършенстване;
 • Опит на подобна позиция не е необходим.

Нашето предложение: 

 • Професионално обучение и подготовка в областта на трудовото и социално законодателство;
 • Запознаване с нормативната уредба касаеща трудовоправните отношения;
 • Дългосрочна и сигурна работа на постоянен трудов договор в компанията;
 • Стимулиращо възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати;
 • Работа в млад и енергичен професионален екип. 

 

Проект “Развитие на човешките ресурси” – Екип “ТРЗ и Личен състав”

Ние в ПРИМЕКС знаем, че подходящата подготовка на нашите служители е от висока значимост за тяхната бъдеща реализация, затова инвестираме в професионалното развитие на всеки, който е готов да учи и да се усъвършенства. Наша цел е да сформираме екип от амбициозни и мотивирани хора, които ще бъдат назначени на трудов договор в компанията и ще преминат професионална подготовка в областта на човешките ресурси, в частност трудовоправните отношения. Наши партньори в проекта са фирми обучители, доказали се в бранша като професионалисти, с чието съдействие сме изготвили програма, която обединява теория и практика. Практическите модули ще обхващат процесите по назначаване на нови служители, изготвяне на ведомости за заплати и всички видове документи, които се предоставят в НАП и НОИ. В теоритичните модули ще бъдат разгледани основни правила и принципи при социалното, здравното осигуряване и допълнителното пенсионно осигуряване. Основните нормативни актове, които ще бъдат включени в програмата са: Кодекс на труда, Кодекс за социално осигуряване, Закон за бюджета на ДОО, ЗЗО, Наредба за работното време, отпуските и почивките, ЗЗБУТ и други.  

Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю. Личните данни, които доброволно предоставяте, се обработват в съответствие със ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679 от 27.04.2016г. единствено за целите на осъществяване на подбор.

 

Обратно в списъка

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: