Laufenn

LW71 i Fit Ice

Сезон : Зимни гуми

Laufenn LW71 I FIT Ice е зимна гума с възможност за ошипяване, предлагана от Примекс. Гумата осигурява на шофьорите комфорт и оптимално представяне при заснежени и заледени зимни пътни условия.

Основни характеристики:

3D – ламели: профилът с вълнообразни 3D ламели, използван при I FIT ICE, осигурява по-добро сцепление и управление чрез свеждане до минимум движението на блокчетата по време на шофиране.

Зимни ламели: дизайнът на зимните ламели, използван при I FIT ICE, е по–удължен от стандартните, което подобрява спирането и управлението в снега.

Представяне на лед и сняг: сравнено с конвенционалните гуми, контактното петно на зимната I FIT ICE е увеличено с 20%, повишавайки представянето при спиране върху заснежени и заледени настилки.

Абсорбиращи пори: малки пори в профилните блокчета на гумата абсорбират вода и помагат да се максимизира представянето при мокри, кишави условия.

Зимна смес: прилагането на нова зимна каучукова смес с подобрени качества при ниски температури увеличава сцеплението за по-сигурно пътуване през зимата.

16-редова технология на ошипяване: при това находчиво подреждане шиповете могат да бъдат разположени по протежението на 16 отделни линии, за да се повиши ефективността на спирането и сцеплението. 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: