Laufenn

Laufenn

Философията на марката Laufenn е качество и стойност за клиента чрез фокусиране върху простота на изпълнението и удоволствие при шофирането. Гумите Laufenn са създадени, за да удовлетворят нуждите от ежедневно шофиране и да гарантират безопасност чрез дизайн, разработен в най-съвременни изследователски центрове и тестван чрез многобройни компютърни симулации и реални тестове.

Когато синьото, представляващо рационална стойност, и червеното, представляващо емоционална стойност, се срещнат, тогава се заражда лилавият цвят на Laufenn, за да гарантира на практика и двете стойности. Laufenn осигурява изключително преживяване от шофирането чрез оптимизирано представяне при всякакви климатични условия и всеки сезон.

Марката Laufenn е продукт на Hankook и е представена в Европа през 2015 година. С използването на опита на Hankook в разработката на нови технологии моделите на Laufenn предлагат разумен и качествен избор на добра цена. Гумите с марката Laufenn се произвеждат в Индонезия.

Laufenn S FIT серията е разработена за спортни автомобили, G FIT гумите са с високо ниво на икономия на гориво и добри характеристики при мокри условия, X FIT са гуми, специално разработени за ванове и бусове, а зимната серия носи символа I FIT.

Разгледайте всички гуми Laufenn, предлагани от Примекс.

 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: