Примекс ЕООД

Към резултатите от търсенето

Примекс ЕООД

Laufenn

LW31 i FIT

Размер
205 / 55 R16 91T
Сезон
Зима
Предназначение
Гуми за леки автомобили
C C 72dB
C C 72dB
92.00 лв.
- +
Грешка в поръчката!

Laufenn LW31 I FIT e зимна гума без ошипяване. Гумата, която Примекс предлага, осигурява на шофьорите комфорт и оптимално представяне при заснежени и мокри пътни условия.

Основни характеристики:

Отвеждащи водата и кишата канали: в сравнение с предходни продукти дизайнът с фокус върху напречните канали осигурява максимално сцепление в завой. Предотвратява аквапланинга, като отвежда водата встрани чрез оптимизирания си V-образен профил и ефективните напречни канали.

Увеличен брой ламели и по-дълги канали: помагат ефективно гумата да „захапва“ снега и подобряват общото поведение.

Представяне на сняг: благодарение на използваната специално компютърна програма за симулация на поведението при сняг е създаден оптимален профил за по-добро представяне върху заснежени настилки.

Технология Grip Claw („грабливи нокти“): подобрява поведението на сняг посредством остри 3D ръбчета.

Нарези за сцепление върху лед: грижат се заедно с вътрешните спомагателни ламели за по-доброто поведение в завой.

Оптимизиран размер на контактното петно: налягането върху контактното петно е равномерно разпределено в сравнение със стандартните гуми, като контактната повърхност на I FIT е увеличена с до 5%. Така се подобряват спирателните свойства при мокри и заснежени настилки.

Устойчивост в завой: подсилените страница и борд на гумата водят до директен отговор на волана, като подобряват поведението в завой спрямо изместването на натоварването.

  • 205 мм
  • R16
  • 55 %
  • Зима
  • Гуми за леки автомобили
  • T
  • 91
  • C
  • C
  • 72 dB

Гаранция - Гуми

Гаранцията за продукт е стандартна и касае производствени дефекти на гумите за срок от 24 месеца след закупуването им. Договорът (фактурата) и гаранционната карта се запазват от купувача до изтичане на гаранционния срок. Гуми, предоставени за рекламация, се разглеждат само след прeдоставяне на гаранционна карта от страна на купувача.

Гаранция - Монтаж гуми

Гаранцията на ниво монтаж се прилага единствено когато дейностите по демонтаж, монтаж и баланс на гумите са извършени в център Примекс. Ние гарантираме, че монтажът на гумите ще бъде без дефекти и предоставяме на клиента срок от 15 дни, в който безплатно ще извършим повторен демонтаж, монтаж или баланс в случай че такива се появят. Гаранцията на ниво монтаж не покрива дейности, извършени от други сервизни центрове, различни от Примекс.

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: