Примекс ЕООД

Към резултатите от търсенето

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Hankook

K125 Ventus Prime3

Размер
205 / 55 R16 91V
Сезон
Лято
Предназначение
Гуми за леки автомобили
C A 71dB
C A 71dB
104.00 лв.
- +
Грешка в поръчката!

Примекс с гордост представя новия победител в летния тест на немското списание AutoBild за 2018г. - Hankook Ventus Prime3. Моделът е отличен заради „образцово поведение на мокра и суха настилка, прецизни реакции на кормилното управление, къс спирачен път на мокра и суха настилка, приятен комфорт на возене, добро съотношение цена/качество“.

 

Благодарение на оптимизирания дизайн на протектора и подобрената твърдост на блокчетата е увеличено контактното петно. Двойната стабилност на ребрата и солидните външни блокчета осигуряват допълнителна стабилност и отлично управление. Спирането в мокри условия е подобрено и благодарение на широките четири надлъжни канала, позволяващи бързо отвеждане на водата. Дълбочината на всяко улейче се определя от позицията му върху повърхността на протектора, за да гарантира, че гумата остава балансирана и в състояние да осигури най-доброто представяне върху мокър и сух път. Оптимизираният ъгъл на страничните канали се грижи за намаляване на нивото на външния шум. Подобрената смес на протектора с високо съдържание на силициев диоксид подобрява сцеплението на сухо и на мокро и намалява съпротивлението при търкаляне.

 

Hankook Ventus Prime3 стана победител в летния тест на AutoBild и за 2016г., като постигна „най-добри резултати върху суха и мокра повърхност, добро съотношение цена–качество, прецизно управление, динамични работни характеристики, кратък спирачен път върху мокра и суха повърхност и добър пробег“.

 

      

 

  • 205 мм
  • R16
  • 55 %
  • Лято
  • Гуми за леки автомобили
  • V
  • 91
  • C
  • A
  • 71 dB

Гаранция - Гуми

Гаранцията за продукт е стандартна и касае производствени дефекти на гумите за срок от 24 месеца след закупуването им. Договорът (фактурата) и гаранционната карта се запазват от купувача до изтичане на гаранционния срок. Гуми, предоставени за рекламация, се разглеждат само след прeдоставяне на гаранционна карта от страна на купувача.

Гаранция - Монтаж гуми

Гаранцията на ниво монтаж се прилага единствено когато дейностите по демонтаж, монтаж и баланс на гумите са извършени в център Примекс. Ние гарантираме, че монтажът на гумите ще бъде без дефекти и предоставяме на клиента срок от 15 дни, в който безплатно ще извършим повторен демонтаж, монтаж или баланс в случай че такива се появят. Гаранцията на ниво монтаж не покрива дейности, извършени от други сервизни центрове, различни от Примекс.

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: