Доверен партньор на пътя Национален телефон English

Примекс - Гуми и сервиз

Компанията Примекс е създадена през 1997г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми.  Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein,Hankook, Matador, Marangoni, Cooper, Petlas и др.

За по-добро обслужване на клиентите, Примекс изгради собствени модерни търговски и сервизни центрове в цялата страна – Шумен, Варна, Добрич, Велико Търново, Бургас, Русе, а в края на 2011г. отвори врати и най-големият център на фирмата в София, находящ се на бул. Ботевградско шосе 275.

През 2005г. Примекс пусна в експлоатация най-модерната в страната специализирана линия за производство на гуми за товарни автомобили студен регенерат, оборудвана с най- съвременната техника и работеща с материали и по технология на Ellerbrock, Германия. В Примекс е инсталиран и работи единственият шерограф на Балканите. Производственият капацитет е 50 000 бр. гуми годишно.

Примекс създаде и разви собствена партньорска верига ПИЛОТ. Това е съвременна франчайз концепция, насочена към партньори, собственици на работещи сервизни центрове, както и към такива, желаещи да инвестират в нови бизнес инициативи. Партньорската мрежа е силно ориентирана към стимулиране на продажбите на дребно посредством атрактивни маркетингови програми и бонусни схеми, а с това и към подпомагане на малкия и среден бизнес. Примекс гарантира на своите партньори предаването на всички аспекти на своя дългогодишен опит в търговията и всички съпътстващи я услуги, както и професионалната ангажираност на целия екип от опитни и утвърдени специалисти в бранша.

Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

С цел максимално добро и бързо обслужване, Примекс разполага с Мобилни сервизи и осигурява транспорт и монтаж на гумите на посочено от клиента място. В Примекс може да оставите вашите гуми на хотел и да измиете автомобила си в модерните ни автомивки.

Всички ние в Примекс вярваме, че най-добрият клиент е добре обслуженият клиент, който ще открие в наше лице коректен партньор с професионално и отговорно отношение към работата. Затова държим да удовлетворим всички нужди на клиентите в най-добрата обстановка, да работим с усмивка, да ви накараме да се чувствате спокойни и сигурни по отношение на всички услуги, които предоставяме.


Партньори и доставчици

Примекс е предпочитан партньор на най-големите и утвърдени производители на гуми в световен мащаб. Основни наши доставчици на гуми в различните продуктови сегменти са:

  • Гуми за леки, 4x4 и лекотоварни автомобили:Hankook, Matador, Apolo, Vredestein, Marangoni, Petlas, Pirelli, Good Year, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Michelin, Kleber, Bf Goodrich, Kormoran, Tigar, Cooper, Mentor.
  • Гуми за товарни автомобили: Goodyear, Michelin, Hankook, Matador, Aeolus, Dunlop, Sava и др.
  • Протектори за производството на гуми студен регенерат за товарни автомобили: Ellerbrock, Marangoni – Германия
  • Гуми за селскостопанска и индустриална техника: Petlas,  Vredestein, Good Year, Michelin,  Trelleborg, Fulda.
Изработка на сайт: Studio UXP
Coming soon!

Доволни ли сте от Примекс?

Уважаеми клиенти,
С цел по-пълно удовлетворяване на Вашите потребности Ви молим да попълните този кратък въпросник относно посещението Ви в центрове Примекс – гуми и сервиз. Вашето мнение е важно за нас.

Вашата анкета е изпратена успешно!

Благодарим Ви, че участвахте в анкетата на Примекс. Вашето мнение ще ни помогне да подобрим качеството на нашата услуга.

 

Екипът на Примекс