Доверен партньор на пътя Национален телефон English

Летни гуми Matador Mp46 Hectorra 2

Mp46 Hectorra 2 Matador

Сезон: Летни гуми Летни гуми

 

Описание:

Гумата на Матадор, продавана под търговско име MP 46 HECTORRA 2 представя второ поколение летен, високоскоростен асиметричен протектор, проектиран за леки автомобили и за най-взискателния сегмент - ултра висок клас.

Цени и наличности

R16

225/60R16 98W
E
F
C
71 dB

Новият етикет на гумата за ЕС дава важна информация за икономия на гориво, сцепление на мокра настилка и шум. Посочените параметри са осреднени за всички размери от този модел.

Повече информация
за Евро етикетите

Пълно описание

HECTORRA 2 следва последните тенденции в дизайна на гуми и заедно с всички нови продукти на Матадор е оборудвана с иновативни информационни елементи на стената на гумата, сочещи остатъчния й живот и позицията на гумата при поставяне.

Протекторът на MP 46 HECTORRA 2 е проектиран за  висок клас и луксозни класове автомобили за ултра високо представяне през лятото. Нейното предназначение за висок клас автомобили и висока скорост е базирано на отлични спирачни характеристики и надеждна маневренност на влажни и сухи повърхности, както и висока устойчивост на аквапланинг. Безопасността на работа на автомобилите висок клас е един от най-важните кретирии при проектиране на гуми от този сегмент. 

МАТАДОР ще въведе МР46 на пазарния сегмент за УЛТРА ВИСОК КЛАС в следните размери  16, 17, 18, 19 and 20”, в най-висок клас категории: V до 240 км./ч., W до 270 км./ч. и Y до 300 км./ч.

Асиметрична шарка на блоковите на протектора

  • Външна зона: По-широки блокове на протектора и тесни пресичащи се грайфери, осигуряват стабилност на превозното средство при завои, особено при спортен тип шофиране.
  • Вътрешна зона: По-тесните блокове на протектора и по-широките кръстосващи се грайфери оказват положително влияние върху поведението и безопасността на мокри повърхности
  • Периферни канали: Широки, прави, периферни канали, които подпомагат бързото отстраняване на вода от протектора осигуряват максимална защита срещу аквапланинг, отличен контрол на насочването и стабилност при шофиране в права линия. Неравномерния наклон на периферните канали по страниците повишава твърдостта на протектора и стабилността при всякакви ситуации. 
  • Нарязвания по ламелата на протектора: Осигуряват допълнително разделение на блоковете на протектора, гарантиращо тихо и комфортно движение.
  • Раменни блокове: Практичните здрави раменни блокове подсилват раменните сегменти с положителен ефект над маневреността, осигурявайки отлична стабилност по завои, динамични характеристики на шофиране, отлично маневриране. Също така предпазва от турболентно движение на водата в периферните канали.

Характеристики

В сравнение с предшественика си МР45, асиметричната шарка на протектора се основава на модерни дизайнерски решения, предлагащи по-добра маневреност и безопасност за шофьори на мощни и спортни автомобили, както на мокра, така и на суха настилка.

Шарката на протектора е изработена по иновативен начин – целящ минимизиране на така наречения свирещ ефект. Асиметричната шарка разделя гумата на вътрешна и външна зони, като всяка от тях има специфична функция при високи скорости и шофиране по мокра настилка. При монтиране на гумите, трябва да се обърне внимание на правилното им поставяне – подпомогнато от знакът за „външна част“ на стената на гумата – показваща външната зона на всяка гума.

Бързо запитване за цена и наличност

Изберете гуми център:

Въведете Вашите данни:

Име и фамилия:
*
E-mail:
*
Телефон:

Вие се интересувате от:

Mp46 Hectorra 2
Matador Mp46 Hectorra 2
Ако не сте сигурни, дали това е най-подходящият модел за Вас и Вашия автомобил, наш консултант ще Ви посъветва!
Марка и модел на автомобила: Среден годишен пробег:
Модификация на автомобила: Кой ценови калс предпочитате?
Какъв е Вашият стил на шофиране? Предимно в какви условия пътувате?
Моля, въведете кода: Captcha imageCaptcha imageCaptcha imageCaptcha image

Бързо запитване за цена и наличност

 
Изработка на сайт: Studio UXP
Coming soon!

Доволни ли сте от Примекс?

Уважаеми клиенти,
С цел по-пълно удовлетворяване на Вашите потребности Ви молим да попълните този кратък въпросник относно посещението Ви в центрове Примекс – гуми и сервиз. Вашето мнение е важно за нас.

Вашата анкета е изпратена успешно!

Благодарим Ви, че участвахте в анкетата на Примекс. Вашето мнение ще ни помогне да подобрим качеството на нашата услуга.

 

Екипът на Примекс